Lifestyle voor heren

Men lifestyle volgens AB Lifestyle 

FW'21 collectie

De term men lifestyle is niet meer weg te denken uit de wereld van fashion. Het woord lifestyle symboliseert een manier van leven. Lifestyles hebben dus veel meer om het lijf dan alleen fashion. Men lifestyle staat als het ware voor een way of life en een manier om aan de buitenwereld te tonen waar je voor staat. Dat begrijpen we bij AB Lifestyle maar al te goed. In onze webshop - of lifestyle winkel - vind je alles om jouw persoonlijke, sportieve stijl uit te dragen. De tracksuits, hoodies, sweaters, jeans, t-shirts, jackets, shorts, sneakers en caps uit onze innovatieve collecties, staan garant voor lifestyle fashion to the max! 

Innovatieve men lifestyle 

Dat is niet zonder reden, want ieder mannen lifestyle-item wordt ontworpen door een vooruitstrevend team van ontwerpers. Samen vormen zij de unieke mix van entrepreneurs, profsporters, modegoeroes en entertainers uit de muziekindustrie. Dit zie jij ieder modeseizoen terug in kleding, schoenen, swimwear en andere lifestyle accessoires, waarmee je altijd en overal een echte trendsetter bent. 

Welke items die garant staan voor ultieme men lifestyle vind je in de AB Lifestyle-collectie? 

  • Hoodies; 
  • Sweaters;
  • Tracksuits; 
  • Caps; 
  • Jeans; 
  • Tees; 
  • Shorts;
  • Summer sets;
  • Swimwear;
  • Sneakers. 

Jouw persoonlijke men lifestyle creëren 

Mannen met sportieve, actieve en hippe lifestyles die dit in hun kledingstijl willen doorvertalen, zitten bij ons merk helemaal goed. Het mooie aan de men lifestyle van AB is dat je je hier ook buiten de sportschool sportief mee kunt kleden. Een comfy shirt, broek en vest, in combinatie met een goed paar sneakers en een statement cap, staan bijvoorbeeld garant voor het summum van mannen lifestyle waarmee je overal mag worden gezien. Je kunt je van top tot teen perfect stylen met de kleding van ons merk. Niet voor niets weten bekende dj’s, artiesten en voetballers uit binnen- en buitenland onze lifestyle fashion te waarderen.

Shoppen in een lifestyle-winkel van AB Lifestyle

Houd jij er niet één, maar meerdere lifestyles op na? Dan ben je in een lifestyle-winkel van AB Lifestyle aan het juiste adres. Als je jouw favoriete AB-fashion wilt komen shoppen, ben je van harte welkom in een lifestyle shop in het bruisende stadshart van Doetinchem of in onze lifestyle-winkel op het zonnige vakantie-eiland Malta. Omdat we in iedere lifestyle-winkel inspelen op de brede behoefte die jij als fashionliefhebber hebt, noemen we die ook wel conceptstore. Ofwel, een lifestyle shop waar je terecht kunt voor de complete AB-collectie én allerlei te gekke limited items. Of je nu komt shoppen in de mooie plaats Doetinchem of afreist naar Malta, in elke lifestyle-winkel bezorgen we je een ultieme shopping experience. 

Bekijk alle lifestyle kleding voor heren

Lifestyle online shoppen 

Loop jij er al helemaal warm voor om jouw sportieve men lifestyle uit te dragen met een hippe jeans, tee, jacket of hoodie uit onze collectie? En geef je die graag een eigentijdse finishing touch met een AB-cap, trendy paar sneakers of andere lifestyle accessoires? Je kunt alle items die niet in jouw kledingkast mogen ontbreken, ook kopen in onze online lifestyle shop. Vanaf je favoriete loungeplek op de bank kun je de complete collectie lifestyle fashion op je gemak bekijken. Op die manier ben je altijd up to date met alle lifestyles van het seizoen. Een ander voordeel van jouw persoonlijke lifestyle online shoppen, is dat je bij iedere aankoop automatisch voor punten spaart. Die kun je na verloop van tijd inwisselen voor fijne kortingen op je volgende aankoop met nieuwe men lifestyle. 

FW'21 collectie

Conceptstores met men lifestyle 

Als je enthousiast bent over ons merk en je graag met onze mannen lifestyle wilt kleden, ben je ongetwijfeld ook benieuwd naar de achtergrond van AB Lifestyle. Ons motto luidt: we started with a dream and now we are living it. Die droom startte in 2015 voor Denny Büttner en Nicky Beije met het oprichten van een label met lifestyle fashion. Aanvankelijk wat dat een lijn met luxe petten met profvoetballer Alexander Büttner als gezicht. Deze ultieme lifestyle accessoires waren al zo snel razend populair, dat dit succes naar meer smaakte. Daarom werd de naam AB Caps omgedoopt tot AB Lifestyle en de collectie uitgebreid met kleding en schoenen die zich ook prima als ‘lifestyles’ laten omschrijven. Met een lifestyle-winkel in Doetinchem en een op Malta is er nog een droom in vervulling gegaan. Met welke men lifestyle onderstreep jij jouw persoonlijke stijl?